«Inspiration days»

3 inspirerende dager med utfordringer fra samarbeidspartnere og tverrfaglig prosjekter for vg2 Service og samferdsel.

Dagene hadde fokus på hvordan bedriftene kan øke sin konkurransekraft og vinne kunder i et marked i stadig endring.

Laila Nilsen, kåret til Årets butikkleder i Match kjeden, holdt et spennende foredrag om utfordringer butikkene møter på vei inn i en digital tidsalder. Elevene ble utfordret til å tenke nytt og komme med ideer til konkurransevirkemidler for fremtidens butikk. Elevene fikk også en utfordring fra Trekanten kjøpesenter i Asker om blant annet hvordan kjøpesenteret skal kunne møte morgendagens utfordringer i forhold til en bærekraftig utvikling, ny teknologi innenfor salg og nye behov hos forbruker.

Securitas v/Tom Andersen holdt et innlegg om fremtidens Sikkerhet på kjøpesenter. Eirik Jørgensen v/Lier vgs, holdt et inspirerende foredrag om hvordan jobbe med visjoner og mål. Han delte erfaringer fra tidligere grundervirksomhet og ga elevene innblikk i suksessformelen; sette tydelige og ambisiøse mål og viktigheten av å forankre det hos ansatte for å lykkes. Compello v/ Astrid Øverby holdt et interessant foredrag om fremtidens økonomistyring.

Unge Entreprenører, RMB Stickers UB, som fikk 2. plass Bærekraft prisen Fylkesmesterskap 2019, inspirerte elevene til å starte egen bedrift.

Inspiration days ble avsluttet på Scandic Ambassadeur Hotell Drammen, som inviterte oss til nydelig frokost og fine konferansefasiliteter. Hotell direktør, Jostein Sveen holdt en spennende foredrag om service som fremtidens konkurransevirkemiddel. Teknisk sjef fortalte om hvordan de gjennomførte internkontroll og HMS arbeid. Elevene fikk i oppdrag å løse ulike utfordringer innenfor service og HMS arbeid.

En inspirerende uke!

Publisert 25. mars 2019, oppdatert 16. august 2019.