"Pant alt! Alltid"

Elevene som vant innovasjonscampen i september har presentert ideen sin for RfD.

"Pant alt! Alltid" Hvordan får vi til det? Det var oppdraget RfD - Kildesortering i Drammensregionen ga til 120 elever fra Lier videregående skole og Høvik skole 26.  september. 5 elever fra 2 ABA (Ine Kristiansen, Marthe Sylling, Julie Zachariassen, Leander Hagen, Annie Homelien ) og 2 elever fra 9. klasse på Høvik skole (Ariane og Ayuub-Hassan) vant med ideen PANTEBUDET. På torsdag var disse elevene og presenterte vinner-ideen sin for RfD og Infinitum. Det ble servert kake, og elevene fikk også en ekstra premie fra Infinitum; flotte fleece-gensere laget av 40 tomflasker. Takk til RfD og Infinitum for alt bidrag i forbindelse med Innovasjonscampen!

Publisert 10. desember 2018, oppdatert 16. august 2019.