Folkehelse og Livsmestring

I uke 48 arrangerte skolen Folkehelse og Livsmestrings uke.

Vg1 elevene hadde VIP - dag på tirsdagen men ulike foredag, på kvelden var det foreldre-kafé med tema "Ungdoms psykiske helse". Resten av uken var det satt opp ulike verksteder elevene kunne melde seg på. Det var timer i Oppmerksomhetstrening (mindfullness) i regi av sertifisert instruktør Litz Katharina Baardseth Akervold og yoga med Yogainstruktør Karin M. Heskestad.  Elever i treningsledelse på Vg3  organiserte hjørnefotball, innebandy, kongeball og kanonball med kule regler. Det var også klatrekurs hvor elever som har gått klatrekurs i treningsledelse sikret og veiledet med støtte fra Anders Krossen.

Det ble også arrangert frokost for elevene før skolestart tre av dagene.

Fredagen var det utstilling i elevkantinen hvor elever på elektro viste frem prosjektet de hadde jobbet med denne uken.

Publisert 2. desember 2019, oppdatert 13. desember 2019.