Første dag som lærling i Lier kommune

Elevene som begynte i de 4-årige dobbeltkompetanseløpene og som har læreplass i Lier kommune hadde første skole-dag i går og første dag som lærling i kommunen i dag.

De var på introduksjonsdag for lærlingene i Lier kommune dagen etter skole-start. De skal være lærlinger i kommunen i 4 år, samtidig som de skal være elever på Lier videregående skole. Denne vekslingen mellom teori og praksis er suksessfaktoren i dette studieløpet, og hverdagen som både elev og lærling startet altså med en gang.  Elevene/lærlingene i disse utdanningsløpene får både fagbrev og studiekompetanse. Skolen har et godt samarbeid med Lier kommune også i disse utdanningsløpene, og hvert år får 4 elever fra de 4-årige løpene læreplass i kommunen.

På bildet ser du Marius Jarlhof i 2 SSA, Tuva Undrum i 1 SSA, Kaja Kilset Aas, Lina Ekeberg og Karoline Sandhei i 1 HFA sammen med de andre lærlingen i Lier kommune, og Rådmann Bente Gravdal og Ordfører Gunn Cecilie Ringdal

Publisert 20. august 2019, oppdatert 19. september 2019.