Lærlinger i SECURITAS AS- 4-årig løp

Lier vgs. har samarbeidsavtale med SECURITAS AS. Hvert år får 6 elever fra 4-årig dobbeltkompetanseløp læreplass i sikkerhetsfaget.

Forrige uke var første arbeidsuke for elevene/lærlingene som går dobbeltkompetanseløpet på SS. De skal være lærlinger i SECURITAS AS i 4 år, samtidig som de skal være elever på Lier vgs., og læretiden deres startet altså i forrige uke. Denne vekslingen mellom teori og praksis er suksessfaktoren i dette studieløpet. Elevene/lærlingene i disse utdanningsløpene får både fagbrev og studiekompetanse.

På bildet ser vi Hedda Hansen Skjeldrum, Sebastian Fridjof Hansen, Nathaniel C.J.Reiten Ade, Isabell Lalor, Susanne Grøv og Theodor Rinnaas Kluften fra 1 SSA på hovedkontoret til SECURITAS AS.

Skolen har også avtale med SECURITAS AS om læreplassgaranti for elever på ordinært løp Service- og samferdsel. Vi er stolt og glad for å ha SECURITAS som samarbeidspartner, og gleder oss til videre samarbeid!

Publisert 2. september 2019, oppdatert 19. september 2019.