Plan for gjenåpning på skolen

Nå gleder vi oss til å få dere elever tilbake til skolen!

Selv om det er lite smitte i Norge nå, har vi forberedt oss god med tanke på sikkerhet og smittevern. Dersom vi alle klarer å forholde oss til de reglene som gjelder - holder avstand og vasker hendene, er det trygt å komme på skolen. Kontaktlærer vil vise en film om smittevern og gå gjennom de reglene som gjelder når dere kommer tilbake til skolen. Hvis du er i risikogruppen og lurer på om du skal gå på skolen, så må du spørre legen din.

For at vi ikke skal samles for mange sammen, og for at det ikke skal bli for fullt på bussene, kan ikke alle eleven være på skolen samtidig. De dagene dere ikke har undervisning på skolen vil det derfor bli hjemmeskole med digital undervisning.

Uke 20:

Vi åpner fysisk skole mandag 11. mai til vanlig tid klokken 08.35 for følgende klasser:

1DHB (halv gruppe)

1SSB (hel gruppe)

2BLA (hel gruppe)

Resten av elevene vil få beskjed fortløpende om oppstartdag på SMS. Planer for de to neste ukene vil bli lagt ut på skolens nettside og på facebook mandag 11.05.20.

Velkommen 😊

Mvh,

Anne Johanne Guldvik

Publisert 8. mai 2020, oppdatert 22. mai 2020.