Skolemesterskap for ungdomsbedrifter

På åpen skole presenterte våre flotte ungdomsbedrifter seg i skolemesterskapet 2020.

Rektor Anne Johanne Guldvik åpnet skolemesterskapet, som foregikk i skolens elevkantine.

111 elever i 17 Ungdomsbedrifter fra skolen fylte kantinen med innovasjon, bærekraft og kreativitet, og fikk god trening før Fylkesmesterskapet 5. mars. Alle skolens utdanningsløp var representert; Design- og håndverk, Elektro, Helse- og oppvekst, Service og Samferdsel, Entreprenørskap  og tilrettelagt opplæring.

Ungdomsbedriftene hadde stands og stilte ut sine produkter/tjenester. De konkurrerte mot hverandre, og en jury fra arbeids- og næringsliv bestående av Synnøve Wisløff Samuelsen (PROTAN), Mari Helle (eier av Inca garn og te og leder av prøvenemda salgsfaget), Rune Larsen (leder McDonalds Bragernes Torg og med i prøvenemnda salgsfaget), Steinar Danielsen (Allegro Drammen), Tomas Elton Haug (HR-Leder i TESS AS),

Erlend Eggen (UE Viken), Stian Nedberg (Kirkens  Bymisjon), Adnan Afzal (Drammen Næringsforening) og Hege Elisabeth Snoghøj (entreprenørskaps lærer Inspiro Drammen vgs.) kåret vinnere i følgende kategorier:

Vinnere

1.plass Beste utstilling: Bærekraft i Design UB og Håp i hånden UB

2.plass Beste utstilling: Our Solutions UB

1.plass Beste innovative produkt/tjeneste: Bærekraft i Design UB

2.plass Beste innovative produkt/tjeneste: Our Solutions UB

1.plass Beste salg og service bedrift: Bærekraft i Design UB

2.plass Beste salg og service bedrift: Håp i Hånden UB

3. plass beste salg og service bedrift: JuHu UB

1.plass Bærekraftprisen: Bærekraft i Design UB

2. plass Bærekraftsprisen: Kastanjenøttene UB

Vi gratulerer vinnerne, takker alle ungdomsbedriftene for innsatsen- og heier på dere i Fylkesmesterskapet!

Publisert 31. januar 2020, oppdatert 21. februar 2020.