Service og samferdsel

Liker du å treffe mennesker? Drømmer du om å starte egen bedrift? Ser du for deg en fremtid innen et serviceyrke? Vil du lære hvordan bedrifter skaper overskudd? Liker du å jobbe med data?

 Velger du Service og samferdsel på Lier vgs kan du være sikker på en trygg og allsidig utdannelse som åpner for en rekke spennende karrieremuligheter! Studiet er lagt opp til at du selv velger veien mens du går.

 Utdanningsprogrammet gir deg jobbmuligheter innenfor veldig mange ulike yrker. Du kan for eksempel jobbe med salg, IKT, reiseliv, logistikk, sikkerhet eller administrasjon. Du kan også utdanne deg til å bli yrkessjåfør. 

 Ungdomsbedrift benyttes som en del av læringsmetoden. Her vil du gjennom skoleåret få muligheten til å etablere og drive ungdomsbedrift med støtte fra lærere og næringslivet. For mer informasjon om ungdomsbedrift se nettsiden www.ue.no

 På nettsiden vilbli.no kan du bl a lese følgende om programområdet:

"Du som velger service og samferdsel vil senere være bedriftens ansikt utad. Du bør derfor være høflig, utadvendt og serviceinnstilt, og du må like å ha med andre mennesker å gjøre. Du må også kunne vise respekt for ulike kulturer, tradisjoner og etiske normer".

 På Lier videregående skole gis det opplæring i Vg1 Service og samferdsel, Vg2 Salg, service og sikkerhet og Vg2 Transport og logistikk.

Bruk menyen til venstre for å finne mer informasjon om kursene.

 


Publisert 25. oktober 2012, oppdatert 20. september 2019.