Praksisdager

I uke 46 ønsker vi 10.-klassinger fra ungdomsskoler velkommen til praksisdager. Praksisdagene foregår mandag 11.11, tirsdag 12.11, onsdag 13.11, torsdag 14.11.

Alle møter i elevkantina kl. 8.35. Vi møter dere ved hovedinngangen og viser dere hvor elevkantina er. Praksisdagen varer til kl. 14.00.

Ved å besøke Lier vgs. får du erfaring med innhold og arbeidsmåter i de ulike utdanningsprogrammene. Det vil gi deg kunnskap og innblikk i hvordan det er å være elev ved Lier vgs., og gjøre deg kjent med utdanningsprogrammet du har valgt.

Utdanningsprogram ved Lier vgs. er:

• Elektrofag ordinært løp og elektrofag med helse- og miljøteknologi med studiekompetanse
  • Design og håndverk med mulighet til blomsterdekoratørfaget
  • Helse og oppvekst ordinært løp, helse- og oppvekst med 3 årig barne- og ungdomsarbeiderfag med studiekompetanse og helsearbeiderfag 4 – årig med fagbrev og studiekompetanse
  • Service- og samferdsel ordinært løp og servise og samferdsel 4 – årig med fagbrev og studiekompetanse

Det kan være lurt å finne ut hvordan du kommer deg til skolen, bussavganger og hvor lang tid det tar å gå fra busstoppet til skolen, før selve besøksdagen. Bussen stopper ved Lierstranda og Stoppen. Lier vgs. har adressen, Jensvollveien 16.

Vi gleder oss til å treffe dere som har valgt utdanningsprogram ved Lier vgs.

Har du spørsmål om praksisdagene ta kontakt med:

Ranveig Myrmo, ranveig...@bfk.no

Publisert 3. april 2013, oppdatert 8. september 2019.